Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 26. desember 2013

Ottesong

1. juledag er det tradisjon med ottesong i Sollia kirke, allerede kl 8 begynner det, og koret møter som vanlig kl 7.

Det ble som ventet en nydelig seanse, med mye musikk.

Corvus Corax sang høstens innøvde julesanger: Joleklokker over jorda, Staffansvisan, Nordnorsk julesalme og Ding Dong. Ellen og Sarah framførte Mitt hjerte alltid vanker, jeg sang När juldagsmorgon glimmar, og sammen med Tanja på fløyte ble Bereden väg för Herran og Deilig er den himmel blå.

Jeg er veldig fornøyd, med unntak av noen feilsteg på de to siste, vi hadde nok øvd for lite. Men så merkelig at det er feilene som henger i, istedenfor å fokusere på det positive. Jaja, får ikke gjort noe med det, livet går videre og korsangen med det......

Gleder meg til nytt år og nytt reportoar. En del andre ting skal oppleves også, men det skal jeg skrive om i et senere innlegg.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar