Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 3. februar 2015

Overwhelming days

Vesna Grubanoski


Litt mye kaffe i koppen - litt mye å gjøre i dagen

Hei alle gode, i det siste har det vært litt travelt. Jeg har vært på inspirasjonshelg i Elverum, i regi av Norges Korforbund. Utrolig bra samling, og svært interessant å utveklse erfaringer med andre dirigenter. Jeg fikk også foretatt ny linsekontroll og fornyet passet mitt, det trengs jo til vårens turer.

Jeg er også i "kjømda" med planleggingen av korkonserten/festen vi arrangerer i anledning korets 15 års jubileum, samt andre anledninger vi bør delta i dette året. Jeg håper på 17. mai, en kirkelig anledning, samt å være med å synge inn jula i hovedkirken. Vi bør vise oss fram såpass. Plakat for anledningene er bestilt og under arbeid.

Det passer fint også at vi har fått invitasjon til samarbeid med andre kor i kommunen og nabokommunen. Det blir hyggelig å bli bedre kjent med de andre korene, og spesielt også nå når vi tilhører NK Østerdalen.

Koret jeg synger i har også hatt øvelse, og en utrolig flott, men vanskelig sang er under innøving. A Nightingale Sang in Berkeley Square. Krevende, men moro.

De dagene jeg har fri, er det rydding som gjelder, og det gir resultater må jeg si. Mye går ut av huset, som søppel eller til loppemarked, og eskene forsvinner sakte men sikkert. I dag har jeg planer om å systematisere tekster og noter, flere permer og en pappeske trenger sitt gjennomsyn. Det er så godt når det er ryddig. Mannen i huset jobber sakte men sikkert med å ferdigstille kjøkkenet, og det begynner virkelig å hjelpe.

Da gjenstår å ønske alle en nydelig og ryddig tirsdag.

Er du en samler, eller en minimalist?