Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 12. juni 2013

VerdensfredTenk om mange flere kunne tenke via kjærlighetens kraft, enn å være så opptatt av makt. Det blir jo aldri fred når vi skal hate hverandre, drepe hverandre og slenge dritt om hverandre, generasjon etter generasjon.....for det slutter jo aldri......eller???

Jeg tror kanskje det trenger seg fram at kjærligheten må få råde......jeg håper inderlig at forenede krefter kan stå sammen og vibrere slik at makten må gi opp.

Det er et mål som er vanvittig for mange, men for noen er det det som er håpet for en bedre framtid.

Onsdagstur

Det er natt, jobben er avsluttet og humøret er oppadstigende, den utmattende trøttheten er borte, angsten og skjelvingene har gitt seg og magen er ikke lenger i kolbøttetilstand. Skal snart sove, ja, kjenner en god trøtthet bre seg i kroppen og at alt er rolig i systemet. Ha en riktig god natt mine kjære venner, kos dere og vær opplagte til en ny dag i morgen.

Dagen er kommet, blir en tur over fjellet i dag, en liten luftetur.