Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 24. mai 2012

Virksomhet nr 2 sparket i gang

Da er også jeg i gang med å få ballen til å rulle......første bestilling av varer går i kveld, aloe vera produkter fra Forever Living Products, en god del skal til de kundene som er med på den første bestillingen. Så er det noen varer som skal brukes som demoprodukter og noen varer som går til oss selv.

Jeg kan ikke vente med å komme i gang med aloe vera juice igjen, av erfaring vet jeg at det får skikkelig fart på humøret, og så skal det også testes på vonde muskler og ledd. Jeg er helt overbevist om at jeg kommer til å bli bedre av vondtene jeg sliter med nå. Mer om det senere, jeg skal dele mine erfaringer under en egen blogg om det.

Firmaet Livsgledestedet følger i kjølvannet av produktene, siden ulike temakvelder med testing av produkter blir en del av det hele. Spakvelder, helseforedrag, mini hudpleie- og fotpleietimer, og makeupveiledning er noe av det som tilbys.

Senere vil det komme til flere føtter å stå på, men det får bli et annet kapittel. Jeg kan vel si såpass mye at det handler om livsglede......

Neste virksomhet er også på trappene, men om en liten stund.......

Yiiihah.......