Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 14. september 2013

275 år

I dalen har vi en vakker liten fjellkatedral, en liten barokkirke som har oppnådd den anselige alder av 275 år.

Vi hadde gleden av å bidra under jubileumsgudstjenesten. Her er Corvus Corax som framfører Kirken den er et gammelt hus, Litle Fuglen og Sollia-sangen.

Kovus Coraxc bidro med vakker sang


Jeg steppet inn på grunn av et fravær og sang Spelemannen av Elverumsforfatteren Åsmund Sveen, med egen melodi.

Wencke Myrvang sang

Gratulerer

GRATULERER! Foto Hanne Toftdahl

Jeg må bare få gratulere svigersøster Ellen Marie og mann Hans med Norsk Mat- og Kulturpris 2013. Fantastisk flott at nettopp dere fikk prisen, stå-på-mennesker med stor tro på det dere holder på med. Så dette er veldig fortjent. Utrolig glad på deres vegne.

Innflytningklart

Ja, da er alt gjort klart til at en ny herremann skal komme flyttende....Neida, jeg har ikke byttet ut mannen i huset......det er sønnen som kommer for å bo hos oss i en periode.

Vi har ryddet etter forrige beboer og gjort klart for den nye.......yngstemann har behov for en roligere periode i livet sitt, og det er derfor best at han flytter hit.

Veien videre blir planlagt etterhvert.

Vi ønsker ham iallefall velkommen hit.