Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 19. november 2013

Lykkelige øyeblikk

Takknemlig er jeg i dag for

- at jeg har stått opp og fått meg kaffe
- at jeg skal trene i dag
- at jeg skal treffe en ny venn å drikke kaffe med
- at jeg skal spise god middag med min sønn i ettermiddag
- at jeg skal ha en koselig prat med datteren min i kveld
- at jeg har mulighet til å synge og spille sammen med andre musikere, og at vi skal framføre nye ting i   kirken 1. juledag
- at jeg har et flott kor å dirigere, og at jeg skal begynne å tenke på reportoar til vårkonsert, som jeg       tror blir en fantastisk opplevelse, fordi vi har tenkt ut et supert sted å holde konserten.
- at jeg kan glede meg over diktbok og at den skal promoteres før jul
- at jeg har en mann jeg er inderlig glad i, og som jeg har kommet hjem til

Ååå, så mye jeg kan glede meg over, også i dag.Jeg elsker deg så høyt at jeg føler vi er den samme personen

Overskriften er et utsagn jeg hørte på TV nylig, og kom da til å tenke på at dette er jo maktmennesket i et nøtteskall. Og den dagen han eller hun oppdager at ingen mennesker kan være helt lik en annen, eller tilfredsstille et annet menneske 100 %, det er da det blir bråk. Da kan det komme slag, spark og trusler.

Stadig kontrollerende adferd, baksnakking av familiemedlemmer og venner, som ofte fører til atskillelse fra de man har kjent i mange år.

Til å begynne med sjarmerer de deg i senk, de overmanner deg med komplimenter og gaver, og du kan jo nesten tro det er for godt til å være sant.

Og i noen tilfeller er det slik. Du er sikkert overlykkelig, men ta deg tid til å sjekke om vedkommende har venner, det er kanskje det sikreste tegnet på at noe er galt.

Og ved den minste tendens til baksnakking og/eller sinne, kom deg unna det forteste du kan, det har du igjen for senere.

Så slipper du å ende opp som en våt flekk under en sko.

Bilde