Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 17. november 2014

Å leve uten press

De siste 10-12 årene har jeg levd med noe som har forårsaket mye tunge tanker og smerte. Jeg har klart å skyve det bort i perioder, men det har nok ligget der hele tiden. Når dette er borte, slipper kroppen taket og jeg kjenner en enorm lettelse og glede over at det hele er over. Og kroppen faller til ro på en måte det er lenge siden jeg har kjent.

Hva dette er vil jeg ikke komme nærmere inn på, men det er iallefall noe det er godt å ha fått bort. Det å kunne se framover med løftet hode, er utrolig deilig, og det gir mestring.

Da er det plass for nye muligheter.