Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 25. august 2013

Planer for hagen

Vi har så vidt begynt å snakke litt om endringer av hus og hage. Jeg tok noen bilder for å vise hvordan det ser ut her i dag.


Her er terrassen slik den er i dag. Vi har ikke terrassedør ut fra stua, så planen er å sette inn en dør og bygge ny terrasse der den gamle står over hellene og rundt hjørnet mot inngangspartiet, som dere ser nedenfor.I det ene hjørnet av tomta står det to vakre rognebærtrær. Her skal vi ha en benk som jeg kan bruke til inspirasjon, en tankebenk kan det kanskje kalles.

Kanskje er det plass til en hengetøye og.........


Seterdag

I går var vi på setra til mannens søster og hadde fjøsstellet. Vel, han gjorde mest da.......men jeg fikk tid til å ta noen bilder.

Nytt liv....disse kom til fredag


Vakkert på setervollen en augustkveld.Orkideene trives

Jeg må si at orkideene mine stortrives i huset vårt. Ja, det gjør forresten alle blomstene, men siden jeg synes at orkideer er utrolig vakre, fikk jeg lyst til å vise dere noen bilder.