Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 3. mai 2014

Diverse gjøremål

Etter at vi hadde ryddet i carporten, lagde min kjære disse hyllene. Her skal vi oppbevare hageutstyr, bilrekvisita og diverse som kan stå ute.


Litt rotete enda, men vi plasserte ting tilbake for å få det bort fra innkjørselen til garasjen. Gjett om det skal systematiseres!!

Etter ryddingen måtte vi dra på søppelplassen med søppelet som vi skulle kvitte oss med. 

På hjemturen stakk vi innom Glopheim kafe, som er verneverdig. Der finner du samme interiør som på 50-tallet, og reklameplakatene for tobakk og alkohol har fått lov å henge der. 
Stedet ble i sin tid drevet av et vennepar av mamma og pappa, og vi var innom der (overnattet også av og til) på vei til Nord-Østerdalen for å besøke familien på farssiden. 
Originale lamper


Tobakksreklame

Gammel pokermaskin
Her er noen flere bilder:

Wikipedia
Østlendingen
Flikr.com

Litt nytt ble med meg hjem fra den lokale coop-butikken....men det kommer i neste blogg.

Ha en finfin lørdagskveld alle fine.

Klemmer fra WencheOg tror du det var ensomt...

“Og tror du det var ensomt å ferdes slik alene
Der skog og tundra sprer seg krevende og vill
Da feiler du min kjære,
for det er blant mennesker at ensomhet blir til.”


― Helge Ingstad

Foto: Wenche Myrvang Tangen