Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 26. august 2013

Mandag igjen

God ettermiddag, godtfolk.

Dagen i dag har vært god den og, sol fra blå himmel og luft som begynner å ange så smått av høst.

Jeg har vært hos fysio igjen i dag, og det var herlig å få startet opp igjen der. I dag snakket vi litt om selvfølelse, det er ikke bestandig like lett å forstå at man er bra nok. Alle har vi vel en stemme på skulderen som forteller oss at vi ikke klarer oppgaven som ligger foran oss.

Som nå, jeg skal snart på korøvelse og jeg føler at dirigentrollen av og til er uoverkommelig for meg, at jeg ikke er god nok. Og at det ikke kommer til å skje før jeg får mer kursing.

Jeg skal bare.....sier vi og venter på at vi blir gode nok en gang i framtida. Det er viktig å akseptere den følelsen, gi rom for den, og så gi slipp på den.

Det siste er ekstremt viktig for å kunne gi plass for å gjøre sitt beste her og nå. Så i dag skal jeg knipse vekk nissen min. I dag skal jeg gjøre mitt beste, leve meg inn i musikken, kose meg med koret og bare nyte de vakre tonene.

Jeg får øvd meg om en snau time!!

I neste innlegg kommer det mer om en annen ting jeg muligens har fått ordnet i dag.

Ha en finfin kveld alle sammen.

www.newattitude.no