Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 18. desember 2014

Hver dag er en ny gaveMed fare for å virke for optimistisk, og kanskje noen til og med synes at jeg ikke tenker på de som er syke eller er inne i en livskrise. Det er ikke meningen i det hele tatt. Jeg har virkelig medfølelse med dem som lider, og jeg har selv vært i en del situasjoner som har satt meg helt ut.

Nei, jeg tenker på dem som ser mørkt på det meste, som ikke tar i mot lyspunktene som tross alt dukker opp.

Det finnes gode øyeblikk, det finnes noe å drømme om, å se fram til. For de som ikke ser det selv, så er det kanskje muligheter for å være åpne for at noen andre kan hjelpe dem å se. Finne ut av. Hva fyller min krukke, slik at jeg har et reservoar av gode ting til glede og oppmuntring når tunge dager kommer, og noe å se fram til.

La morgendagens drømmer slippe til, la de svarte skyggene få litt lys på seg, da blir de mindre skumle og ekle, og de tar ikke så stor plass i vårt sinn.

Min glede i dag er at sønnen min kommer på besøk, og at jeg skal få lov til å gratulere han med 21 års dagen.