Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 2. april 2013

Jeg velger meg april

Jeg velger meg april
I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,-
dog fred er ei det beste,
men at man noe vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,-
i den blir somren til!

Bjørnstjerne Bjørnson

Ja da er april her med sin lunefullhet, akkurat idet man  tror vinteren er over, så kommer det mer snø. Vel, for min del håper jeg inderlig at våren kommer snart, det er deilig å se bar bakke, kjenne sola varmer og at man etterhvert kan kle seg i lettere klær.

Påsken var en fin opplevelse, det er så utrolig deilig med fri og kunne gjøre hva man vil. Det er jo godt med hverdager også, det er dem det er flest av og kanskje det er de viktigste dagene å ta vare på hverandre i.

April måned har hovedfokus på korkonsert i slutten av måneden, og det er nå vi skal jobbe med detaljer i sangene og finne hverandre i vakre toner.

Temaet er musikk fra Hedmark, og vårtoner må vi ha med. Jeg har satt opp forslag til konsertprogram og har også planlagt et par innslag selv. Alle arrangement er nå klare, og jeg er faktisk stolt av meg selv som har klart å få det noenlunde til. Jeg har til og med klart å få egen melodi nedskrevet på notespråket og kunnet sette alt- og tenorstemme til dette. 

Så velkommen april, herlige vår!