Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 21. mai 2014

Camilla Granlien - flink kvedar

Grevevisa

UroJeg har en uro i kroppen som av og til kommer fram. Uro over å bli satt til side, å ikke få fortsette verken som dirigent eller som lærer.

Kanskje er det ikke grunn til den, men magefølelsen min har hengt seg opp i at det er slik det er. Selvfølgelig går jeg ikke rundt og tenker på dette hele tiden, men det dukker altså opp av og til. I dag er en slik dag.

Jeg fant dette bildet som passer til dagens lille tekst, og det minner meg på at jeg skal snu det negative til noe positivt, i og med at forandring som regel er til det bedre, eller for at vi skal få plass til noe annet i livet vårt.

Så jeg håper på et svar innen den tid kommer.