Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 12. november 2013

Kneet

Jeg har ventet lenge på at kneet skal bli bra igjen. Nå har det gått 2 uker, og bevares jeg er blitt mye bedre, men det er fremdeles noe igjen.

Så jeg var hos legen igjen i dag, og sendes til MR rett og slett. Greit å bli sjekket, men jeg håper virkelig at det ikke er noe spesielt galt noe sted. Og at det er slik at jeg kan ta tiden til hjelp for å bli bra igjen.

Så, foreløpig blir det ingen vakter på sykehjemmet, men da håper jeg på at jeg kan fylle tiden med andre aktive gjøremål. 

Noe skal det være.


Tror jeg får bruke disse neste gang.....hehe

Tenner et lys

for vakre Ylva som ble en engel i forrige uke.

Jeg har fulgt denne familien lenge på Facebook, og Ylvas reise den siste tiden. Jeg har fulgt en far som på utrolig vis har delt sine tanker og følelser rundt dette med datterens sykdom og død. Jeg har sett den lammende sorgen, men også den gleden som har funnet sin plass i dette.

Det har gått så mye inn på meg at jeg har vært litt satt ut en stund, og har måttet bearbeide det litt. Derfor har det gått noen dager før jeg har tatt det fram og satt ord på mine følelser.

Men i dag tenner jeg lyset for den vakre engelen. Og for alle andre skjønne engler som vi fikk en stund med her på jorden.