Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 5. mai 2014

Nattens dronning......

....visst er hun vakker, når hun først blomstrer.

Det kan ta tid, kanskje år.......

Og du venter på det vakre, men det varer bare noen timer,

så er hun forgangen.

Men vakker er hun, den skjønne...

Foto ©:  Rolv Hjelmstad

Inspirator og motivator

Ja, jeg har forstått at det er det jeg må være for å få andre med meg. Dette kom til meg akkurat nå.

Samtidig må jeg være helt meg selv, og vise hvem jeg er og hva jeg står for. Være i kontakt med meg selv fra innerst til ytterst.

Jeg stiller meg i lyset, her trenger jeg også kontakten med universet, og jeg ber nå mine hjelpere om å guide meg gjennom. Jeg er dypt takknemlig for det svaret som jeg nå har fått.

Jeg trenger hjelp til å sette av tid, og jeg trenger å være såpass inne i en sak at jeg får gjennomført.
Kanskje er meditasjon en vesentlig viktig del for å få svarene inn i kroppen, og få konsentrasjon og fokus på det viktige.Da jeg skulle ha et bilde til det jeg hadde skrevet, så kom dette opp med en gang. Stikkordet var "oppklaret", og bildet dukket opp på nettstedet galactic.no. Jeg ser lyset fra Universet, gardinene blir dratt til side og det vakre landskapet åpenbarer seg. De blålilla fargetonene i bildet forteller meg om følelser som jeg må være forankret i om jeg skal være motivator. Balanse er veldig viktig, mellom lys og mørke, gråt og latter og følelser og jording. Vakre omgivelser er for meg et must. Formidlingen går gjennom ord, musikk og snart også bilder (foto og maleri). Jeg håper også at jeg skal kunne snakke bedre med mennesker og gi dem den oppmerksomheten jeg nå holder litt tilbake.

Da satser jeg på at svarene kommer til meg, slik at jeg kan bli ledet fram dit jeg skal.

I takknemlighet.

Wenche