Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 22. mai 2014

Mål for mai og juniÅ finne gleden i å overvinne hindringer - et viktig tema for meg i dag.

Jeg har altfor lenge vært et offer for egen tilbakeholdenhet, og det er nå viktig for meg å få startet med målsetingsarbeid. Jeg starter litt forsiktig med å sette mål for resten av mai og juni. Jeg skal ikke offentliggjøre dem her nå, men jeg skal etterhvert skrive litt om hvordan det har gått, og hva jeg følte når jeg overvant frykten.

Jeg tror det er en viktig lærdom for meg nå framover, jeg har nemlig ikke vært kjent for å være en stayer, men det føles som om jeg skal klare det nå. Jeg får støtte på en de områder, noe klarer jeg selv fordi jeg allerede har et system og siste rest må jeg bare sette i gang med. Sånn er det, for jeg vet det blir så mye bedre etterpå. Mere system, rutiner og bedre ryddighet skaper mindre kaos i hodet.

Jeg gleder meg til å føle gleden over at ting går i boks.

God torsdag alle fine.

Klemmer fra WenChe