Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 7. februar 2013

Giveaway hos Loftskroken

Det arrangeres giveaway hos Loftskroken med trekning 10.februar.

Flotte premier. :-)

Kjærlighet gjør blind


Kjærligheten for sitt barn er uten begrensninger
og uten betingelser.

Barnet som er en del av mors kropp i mange måneder,
som sprer bevegelse, en bevegelse som bare hun kjenner.

Jeg elsker mine barn.
Jeg kan også elske min kjæres barn, men må respektere morens
kjærlighet.
Dette kan jeg gjøre fordi jeg har følt den selv.
 
 
 
 
 

Påfyll i krukka

Denne dagen trengs virkelig påfyll i krukka. Jeg våknet med muskelsmerter, og en stor trøtthet i kroppen, og tenkte virkelig hardt på om jobb var noe for meg i dag.

Så kom jeg på at jeg jo skal på Mikael Wiehe konsert i kveld, og det sammen med en god venninne, og noe andre damer jeg ikke kjenner. En sånn rødvinsstemningsskapende kveld som det er lenge siden jeg har deltatt på. Utpreget sosial har jeg heller ikke vært, har bare dratt hjem til dalen min. Vel, når det led på litt, så ble jeg ganske glad for at jeg skulle ut.Mikael Wiehe
Mikael Wiehes siste album, gleder meg til å høre


Gregers bar er arrangør av konserten.
Thank you for this new day, it's beauty and it's light. Thank you for my chance to begin again. Free me from the limitations of yesterday. Today may I be reborn. May I become more fully a reflection of radiance. Give me strength and compassion and courage and wisdom. Show me the light in myself and others. May I recognize the good that is available everywhere. May I be, this day, and instrument of love and healing.

~ Marianne Williamson