Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 12. februar 2016

Til minne om

min fine vakre bestefar.......det er dagens viktigste ting for meg

Han ville blitt 102 år i dag, en vil jeg si, uoppnåelig alder. Men han ble 100, han klarte det, og så ble han dessverre syk og døde.

Jeg tenner et lys i dag for han som bestandig var der. Da jeg var ca 4-5 år satt jeg på fanget hans hver ettermiddag før middagskvila. Der lærte han meg å lese, alle hovedsteder og klokka.....Han skrev mange fine dikt, tonesatte noen av dem og etterlot seg et hav av kornoter fra sine 40 år i Sørskogbygda sangkor. Hans faste uttrykk var "Den som blir sint, har tapt". Gode minner. <3

Han har betydd uendelig mye for meg, hans ord og toner er videreført, og som menneske var han enestående. Tålmodig, forståelsesfull og aldri så noen han sint. 

Jeg har tent lys for han i dag, og skal tenne igjen i kveld.