Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

lørdag 19. oktober 2013

Du går aldri alene.....You'll never walk alone : Marius Roth Christensen

Nytt gammelt kjøkken


Vi har lenge vært på jakt etter et kjøkken som gis bort eller selges billig. Nå har vi fått tak i noe vi kan bruke som utgangspunkt. Jeg har alltid (les: etter at jeg ble interiørinteressert) hatt lyst på et kjøkken som er innredet i fransk landstil/shabby chic-stil. Så nå har tankene begynt å kretse rundt planløsning og innredning.

Her viser jeg noen bilder vi har fått av selger:Kjøkkenet er et hvitt HTH-kjøkken, med mahogny benkeplate. Jeg tenker å male kjøkkenet og innredningen i samme farge, skifte håndtak og kanskje få inn noen gamle benker mv som blir fint om vi maler alt i samme farge (innbiller jeg meg da).

Og så er det selvfølgelig innredning og stil da, jeg har prøvd å sette opp et collage på hva jeg kunne tenkt meg.

Kjøkkenøy


Knagger,den øverst til venstre på nederste bildet ser finest ut i mine øyne.


Smådetaljene orker jeg ikke tenke på ennå.