Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 1. november 2013

Veien videre

Vi kan tenke oss selv sammen med en sirkel......sirkelen kan være stor eller liten.....eller akkurat passe, og vi kan stå med begge bena inni, eller utenfor......eller et ben i hver leir, så å si.

Mitt mål nå er å stå med begge bena inni en sirkel som er passe stor rundt meg, slik at det er plass til meg inni. Men samtidig skal det også være slik at de utenfor iallefall kan vinke inn. Og spør de om å komme inn, kan jeg åpne døren.

Men spør de ikke, er døren stengt, og kommer de inn allikevel er det en invasjon.

Og så kan jeg ta betenkningstid og gjerne si jeg har en avtale, for det har jeg jo......med meg selv, hihi.

Men fra spøk til alvor, jeg er nødt for å ta disse stegene for at jeg skal få puste og leve i øyeblikket, det er viktig for min helse......

Og da er jeg jo nødt for å si fra og si nei til alle velmenende sjeler som skal ha litt av meg........