Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 26. februar 2014

Nille-inspirasjon

Jammen bra vi skal til Elverum på fredag, for nå fikk jeg lyst til å shoppe. Det går an det når det er så billig.

Sjekk disse knottene, rett og slett vakkert og det er innmari moro å ha noen forskjellige.

Og så denne vakre hylla.....trenger ikke si merOg denne salt- og pepperbøssenKan få vann i munnen av mindre.......tudelduu her kommer jeg!

Takk for

denne dagen.

Jeg er takknemlig for å få sjansen til å starte opp med diett, vi har fått bestilt delene som mangler til vår SAAB, tenk alt på et sted. Fastelavnsris har kommet i hus, og vi kan feire vår x-bryllupsdag. Dette siste høres kanskje rart ut, men vi har vært gift en gang før. Jeg har fått ordnet med et par telefonsamtaler og kommet noen steg videre med det.

Takk for min mann som tross alt er den beste, selv om jeg er nedfor og nebbete er han der og holder hodet over vannet. Han har begynt å snekre på det ene hjørnet der komfyren skal stå. Og så har han laget middag.

Takk for at det er liv i huset, to unge menn sitter her og spiller og samarbeider godt. De koser seg masse. Den ene er på besøk, han har vinterferie. Den andre er underveis til et nytt løp på videregående, kanskje blir vi til høsten alene her så vi får gjort noe for oss selv også. Den siste har jeg hatt kontakt med på telefon i dag. Takk for 3 friske barn.

Takk for en Pus som koser seg verre enn verst i armkroken min, og som nå ligger og sover ved min side.

Jeg har vist litt mot i dag, ved å sette en grense for hva visse personer kan tillate seg. Da er jeg ikke nådig, og er takknemlig for evnen til å stå på for mine aller nærmeste.Prosjekt takknemlighet

Det kom akkurat til meg at jeg trenger å lære mer om takknemlighet.

Helt siden jeg var lita jente og mamma maste på meg om at jeg måtte takke for maten, har jeg glemt det litt ut. Ikke at jeg tar ting som en selvfølge, men det er akkurat som om hjernen ikke kobler inn den lærdommen.

Så da skal jeg finne ting å være takknemlig for de neste 30 dagene.