Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 19. desember 2012

Juleferie

Tenk at jeg nå har juleferie helt fram til 2. januar........neste år.........lenge siden jeg har hatt så lang ferie i forbindelse med jula, og det skal bli riktig så herlig, og jeg skal nyte det fullt ut.

Hodet mitt har overhodet ikke vært i julemodus hittil, og nå er det kanskje på tide å begynne å sjekke hvor vi har julepynt mm......men jeg skal ikke la julestresset senke seg ned over skuldrene mine altså.......det skal ikke bli sånn som før om årene.

I år skal vi feire jul i huset vårt, dvs vi skal spise der, før vi drar til felles pakkeutdeling.
Jeg gleder meg vilt til å se datteren min igjen, hun kommer lille julaften, og skal være hos oss et godt stykke ut i julen. Sønnen kunne dessverre ikke komme i år, han skal jobbe, men jeg håper vi får et lite gløtt av han i romjula iallefall. Bonussønnen min er hjemme hos oss, så vi har da 2 barn hjemme, heldigvis.

Akkurat nå er det bare å la skuldrene falle og nyte den spede begynnelsen på ferien.

Jeg kommer tilbake med bilder og innlegg i løpet av jula. Julebildene blir også lagt ut på bloggen Jul i stua.

Ønsker alle en fredfull førjulskveld.