Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 1. mai 2013

Det lysnet i skogenEtter en periode igjen med depresjon, handlingslammelse og manglende vilje til å sette i gang med noe som helst, så er jeg nå litt i gang med ting og tang igjen.

Første prioritet nå er å sende av gårde søknad om dagpenger, og endelig ser det ut til at forrige arbeidsgiver har fått orden på skjemaet jeg trenger for å få bekreftet oppsigelsesgrunn. Dette har tatt mange måneder, og har skapt mye frustrasjon og magevondt. Nå er iallefall det borte fra skuldrene.

Andre prioritet er å få tak i inntekter, og jeg søker jobber og følger opp tips om jobber som tilkallingsvikar. Mange sånne er bedre enn ingen jobb det og. Jeg følger også opp forhandlervirksomheten i firmaet mitt.

Så følger vi litt med på finn vedrørende ting som gis bort, og håper at vi skal få napp i bl a et kjøkken som kan hentes ikke altfor langt unna. Er jo viktig å trives hjemme også.

Så det er bare å brette opp ermene og starte på nytt......og på nytt......og på nytt......aldri gi seg, aldri.