Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 9. april 2015

Gira!

Jeg hadde altså en prat med "sjefen" min i Forever i går kveld, og etter den samtalen har det kriblet i kroppen og hodet er i høygir. Jeg har en mann altså, bare så det er sagt :-)

Men det er så gøy at det gamle teamet har begynt å jobbe sammen igjen, det er så mye bedre når vi er flere som kan støtte hverandre, og at vi som er forholdsvis ferske får støtte og hjelp.

Jeg regner meg som nybegynner selv om jeg har holdt på i mange år, og nå er det mye nytt, og mange spennende produkter.

Jeg var allerede før invitasjonen kom, i gang med vektreduksjon, og da er det jo på sin plass å prøve opplegget til firmaet jeg er forhandler for.

Så i mai bestiller jeg første del av detox, C9 (Change 9), og slik står det å lese i produktomtalen:

"CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg."

Så ser jeg hvordan det virker, før jeg anbefaler det til andre. Om det virker, kommer jeg garantert til å merke det, jeg har mye å ta av, for å si det mildt.

Er det noen som har lyst til å se hvordan det går, kan dere jo følge med her.Jeg er kjempespent.