Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 16. januar 2013

Ikke kast oppvaskbørsten


Hei alle fine,

jeg ville bare dele et tips med dere, som jeg selv fikk på mail her om dagen. Enkle hverdagstips er jo greie å ta med seg.

  1. Når du skal vaske bakebollen din så putt børste-delen inn i en blank plastpose før du begynner å vaske. Da slipper du masse deig-rester på oppvaskbørsten!
  2. Doseringskammeret i vaskemaskinen trenger en vask i ny og ne... Dette kan enkelt taes ut på de fleste maskiner, og vaskes under rennende varmt vann og oppvaskbørste.
  3.  Man bør rense filtere i oppvaskmaskinen ofte for å få et godt oppvaskresultat. Dette går fort under rennende vann og med en oppvaskbørste.
  4. Trenger oppvaskkummen din en skikkelig vask? Hell litt Jif Skurekrem i kummen, fukt oppvaskbørsten og børst grundig. Skyll med rent vann til slutt. 
  5. Har du høye blomstervaser som er vanskelig å få rene? Bruk lunkent vann, Zalo og en oppvaskbørste. Skyll godt med rent vann til slutt, og de blir blanke og fine igjen.
Håper dette var nyttig.