Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 11. desember 2012

Skrivevegring, bloggtørke og annet flatt


Nei, nå synes jeg det er tungt å få vrengt noen vettuge ord ut av hjernekassa. Det er i det hele tatt tungt å få vrengt noe som helst ut, både av ideer og handling.

Dette fører jo til ikke no', og jeg nileser positive tekster og ser på fine bilder i håp om å finne en liten strime av håp et eller annet steds fra.......som kan føre til at cella begynner å gå rundt igjen altså.

For jeg er da egentlig mektig lei denne flate følelsen av at dagene bare går.......nåh, jeg har da faktisk fått gjort en del praktiske ting også......og det er for så vidt greit det. Men når jeg så inderlig ønsker meg denne lykkefølelsen av å være i noe som betyr mye for meg, så er det ikke greit at dagene bare forsvinner ut av hendene mine. For disse øyeblikkene har liksom ikke vært til stede så mye........jeg vet jo at jeg kan velge, jeg leter vel etter den utløsende faktoren, som får meg til å åpne øya igjen........

Her er musikk.......jeg har kommet igang med arbeidet mot CD, jeg dirigerer et kor, og i dag begynte jeg å søke etter kurs for å lære mer......tror det for å kunne utvikle meg i riktig retning slik at kormedlemmene ikke sparker meg ut for at det blir for kjedelig........hmmmm........ååååå nei.

Jeg har poesien........men det er litt tørke der også av samme grunn som nevnt i skriveriene lenger oppe her.

Jeg har interiøret, det er advent og snart skal julen på plass i huset vårt.Vi har også et par prosjekter på ting som MÅ gjøres for å kunne forbedre forholdene i huset litt.....klart noe ikke er helt på stell når vi ikke har bodd oss inn enda. Første post på programmet er å øke kapasiteten på menge strøm som vi kan bruke, slik at vi slipper å slå av for å lage mat eller sette på en vaskemaskin. Det holder jo også hardt når vi må fyre i kulda. Heldigvis har vi en vedovn i kjelleren med luftekanaler opp i noen rom i 1. etg, og i dag fant min kjære ut årsaken til at det ikke har kommet varme ute i gangen, noe som hadde vært en fordel når den er isende kald. Det har antagelig løst seg. Videre har vi også kontaktet e-verket om å få gjort jobben med å øke kapasiteten, og det kommer de og gjør, kanskje ikke på denne siden av nyttår, men det skjer da noe der. Dette var nemlig julegaven til oss fra mine gode, snille svigerforeldre, noe vi setter utrolig pris på i heimen. Og så hadde min kjære enkelt og greit byttet strømleverandør i dag, der vil vi antagelig spare en del penger. NorgesEnergi er svaret på det behovet.

Så egentlig har jeg visst ganske mye å være takknemlig for, og lykkelig over.

Se det, ja, da ble det faktisk et innlegg allikevel, hipp hurra, jeg kjenner at tankevirksomheten øker, når jeg får skrevet av meg tåkehavet som har ligget rundt hodet.......:-)

Veldig, veldig bra og en utrolig deilig følelse, da er det plass til andre tanker igjen.

Da skal jeg nyte resten av togturen med en bedre følelse i kroppen........

Ha en finfin kveld alle fine.......

Bildet er tatt fra bloggen forfatterjomfru.blogspot.com