Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 18. juni 2012

Med nøkkel på knippet....

....kan jeg titulere meg "huseier" eller husfrue. Tenk å kunne få bestemme selv hvordan man vil ha det! Lykke!

Til helga blir det første gang vi bor sammen i huset. Jeg tror vi da må ha en innvielse, et lite glass musserende tror jeg er på sin plass.:-)

Små flyttelass kjøres til stadighet, og mer og mer forsvinner fra leiligheten jeg bor i nå. Herlig.

Helga går vel med til å starte et par oppussingsprosjekter, vi må bl a vaske murveggene i kjelleren, la dem tørke og så få på varme. Da vil vi unngå muggdannelser og råtelukt. Det blir det første vi gjør.

Jeg tror også jeg satser på å få revet av teppene, slik at gulvene kan skrapes og slipes etterpå. Dvs vi må vel gå et par runder med hva som er best å gjøre først, om det er å male veggene, eller å slipe golvene.

Ellers jobber vi med å få trådløst nett, og parabol-TV.

Ut over det blir det salgsstand på Ringebudagene på lørdag, og deretter bare kos og atter kos. Det skal bli utrolig deilig å være bare oss to, det tror jeg vi trenger nå, etter å ha tilbrakt vinteren gjennom hos svigerforeldrene (de fortjener en stor takk for DET, og det skal de få).

Det er noe med å være herre og frue i eget hus. :-)