Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 25. mai 2014

Fred

I heimen hadde vi en liten disputt på lørdag. Ting som hadde vokst for lenge, måtte ut, og som en geysir for det opp i lufta.

Jeg er en fredselskende person, og konfliktsky som bare det. Jeg mener alt kan løses med samtale, og kanskje en tur ut i naturen for å rense tankene og roe seg ned. Så jeg forsvinner rett og slett fra stedet.

Kanskje har det noe med min fortid å gjøre, for jeg mange ganger ble trengt inn i et hjørne, og var nødt for å svelge atskillige kameler for å i det hele tatt være noenlunde oppegående den dagen.

Jeg diskuterte dette med en venninne og her om dagen og hun kunne fortelle at hun er like konfliktsky som meg, og reagerer på samme måte. Iallefall en trøst!

Jeg har altså tenkt på dette med fred, og jeg kommer nok alltid til å være en fredselskende person, som heretter skal bli bevisst på at jeg bringer fred med meg der jeg ferdes. Kanskje var det gaven i det hele, å lære å sette pris på denne egenskapen, og ikke lenger se ned på seg selv for at en er slik skapt.

Ny uke.....


Ny uke her jeg sitter en tidlig mandag morgen, våken to timer før tida.....det må utnyttes, og etter litt Facebook og blogglesing, så finner jeg nesten alltid noe som inspirerer til et innlegg.

I dag er jeg opptatt av her og nå, omtalt til det uendelige, kanskje kjedelige. Men det er viktig å huske dette i alle sammenhenger.

Jovisst har vi planer, ukeplaner osv, og det er alltid hyggelig å ha ting å se fram til. Men det aller viktigste er å leve hele tiden, alle disse små øyeblikkene som gir lykkefølelse i kroppen, eller av og til ubehag, vi må gjennom dem også. Så lev alle øyeblikkene, MED kjærlighet.

Love in the past is only a memory

Ønsker alle en fin mandag og en fin ny uke. :-)

Arme, syndige menneske

Jeg gjorde nettopp noe som lettet humøret mange hakk, en kjapp handlerunde på nett kan være utrolig givende.

Hva har jeg gjort, uæææææhhhhh, det føles skremmende og deilig på samme tid.

Smelt, elsk, smask, dette har jeg hatt lyst til kjempelenge.....eller rettere sagt, jeg har hatt lyst på kjempelenge.

Akkurat nå svever jeg, følelsen er helt nydelig, skikkelig lykkefølelse.....fælt å si det, men det er faktisk slik.

Alltid skjer det noe.....

.....og jeg er i handlingslammet tilstand igjen.

Skal vel egentlig være glad for at det gikk som det gikk, at ingen ble skadet. Men det er jo ekstra utgifter da, som stadig dukker opp, og det er intenst ergelig åkkesom.

Ny bil, og allerede etter 3 ukers eierskap, så er speilet på høyre side "vraket".......en elg kom ut i veien og nestenkolliderte med bilen. Selvfølgelig er jeg glad for at det gikk bra med mannen, og nå har han lovet å fikse dette for meg fortere en fort. Grom og da.

Men det medfører handlingslammelse med det resultat at ting ikke blir gjort i det tempoet jeg ønsker. Jeg er kvalm pga angst og har det ikke veldig bra akkurat nå. Angstbølgene flommer nesten som elva her......

Foto: Wenche Myrvang Tangen

Min datter

En sommer ble du født inn i,
av en høst fikk du dine kloke tanker.
En vinter ble du satt på prøve
og hver vår blomstrer du på nytt.

Klem fra mamma.

Bilde: En sommer ble du født inn i,
av en høst fikk du dine kloke tanker.
En vinter ble du satt på prøve
og hver vår blomstrer du på nytt.

Klem fra mamma.
Foto: Wenche Myrvang Tangen