Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 25. mai 2014

Alltid skjer det noe.....

.....og jeg er i handlingslammet tilstand igjen.

Skal vel egentlig være glad for at det gikk som det gikk, at ingen ble skadet. Men det er jo ekstra utgifter da, som stadig dukker opp, og det er intenst ergelig åkkesom.

Ny bil, og allerede etter 3 ukers eierskap, så er speilet på høyre side "vraket".......en elg kom ut i veien og nestenkolliderte med bilen. Selvfølgelig er jeg glad for at det gikk bra med mannen, og nå har han lovet å fikse dette for meg fortere en fort. Grom og da.

Men det medfører handlingslammelse med det resultat at ting ikke blir gjort i det tempoet jeg ønsker. Jeg er kvalm pga angst og har det ikke veldig bra akkurat nå. Angstbølgene flommer nesten som elva her......

Foto: Wenche Myrvang Tangen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar