Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 6. februar 2014

Hvem er fattig?


Bildet og historien er lånt fra Viggo Bårdsengs profil på Facebook, synes denne historien var utrolig fin.En dag tok faren til en rik og velstående familie sønnen med seg på en tur ut på landet med den hensikt å vise ham hvordan fattigfolk levde.De bodde noen dager på en gård hos en familie som måtte ansees for å være svært fattige.På turen hjem spurte faren sønnen, "Hvordan likte du turen?" 

"Den var kjempeflott, far."

"Så du nå hvordan fattigfolk lever," spurte faren. "Å, ja" svarte sønnen. "Så si meg, hva lærte du av denne turen?" spurte faren.

Sønnen svarte da : "Jeg så at vi har en hund og de hadde fire. Vi har et badebasseng som rekker bort til midten av hagen vår mens de har en endeløs elv.Vi har importerte små lanterner i hagen vår, mens de har en hel stjernehimmel om natten.Gårdsrommet foran huset vårt når frem til inngangsporten, mens deres strakte seg helt til horisonten.Vi Har et lite stykke land å bo på, de hadde marker som strakte seg bortenfor synsranden.Vi har tjenere til å servere oss, mens de serverte andre. Vi må kjøpe maten vår, mens de høster sin egen.Vi har høye murer rundt eiendommen vår for å beskytte oss, mens de har venner som beskytter dem".Guttens far var helt målløs.

Så la sønnen til:
"Takk far fordi du viste meg hvor fattige vi er".

Fantastisk strandkunst

believe

For et livsbejaende prosjekt, Andre Amador heter mannen som lager denne kunsten.

Du kan se flere bilder av prosjektene og lese mer ved å trykke på bildet.