Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 23. april 2014

Verdens bokdag

er det i dag 23. april.

Hvilken bok leser jeg for tiden?

Her går det mest i noter med tilhørende tekster om dagen. Jeg leser også fra min egen diktbok "Drømmer som aldri ble"Men det er jo ikke bare dette det dreier seg om da, det handler selvfølgelig om å lese andres bøker også. Akkurat nå har jeg ingen spesiell bok jeg leser, men jeg antar at dette retter seg når vi har fått innredet bibliotek en vakker dag. Gleder meg virkelig til en godstol, en kopp te og en bok. Nydelig scenario.


I dag

I DAG

Du er ung i dag, du er sterk i dag,
og den grønne jord er din.
Fold dig ut som et knitrende silkeflagg
i den feiende, friske vind.

Du er full av sol og av gylden vår,
og du kjenner de tusen sange.
Og du eier en verden av skjønne år
og av timer rike og lange.

Fold dig ut i dag mens ditt hjerte slår
og ditt sinn er en blomsterhave.
Grip din skinnende lyse vår
og livets tindrende gave!

Inger Hagerup

Det gledes

Herlighet, tiden går jammen fort.

I januar begynte vi å planlegge til korkonsert, og nå er jammen snart dagen her. Corvus Corax har øvd og øvd, en del nye sanger har det blitt, og i går hadde vi generalprøve der vi skal ha første konserten. Mange trodde ikke at det skulle være så godt å synge der, men vi ble veldig positivt overrasket hvor bra Bach og Bellmann og mye annet tonet vakkert ut i lokalet.

Når vi i tillegg får en fantastisk beliggenhet rett ved Atnbrufossen, med store vinduer ut mot fossen, og vi kan oppleve solnedgang og blåtime/tusmørke, blir dette superbra, og vi gleder oss til å vise publikum hva vi har øvd på denne vinteren.

Et annet prosjekt som snart går mot slutten er tømmingen av leiligheten i Elverum, og en nært forestående salgsprosess, med visning til uka. Her må jeg bare berømme OBOS Elverum for godt samarbeid. Min kjære kjører de to siste lassene denne uka.

Det gledes også over de gjenstående øvelsene og opptredene med Mikaelskoret, og en tur til Oslo for å se Svanesjøen på Den norske opera med min datter, blir bursdagspresang det da.

Litt senere går vi løs på prosjekt Stenvang, med alt det innebærer, snart håper jeg å ha flere bilder.

Ha en flott dag alle sammen!