Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 5. februar 2013

Morgenstund

Da er en ny morgenstund et faktum, og i den forbindelse fant jeg et fint bilde, en vakker oppdekning for en morgenstund en lillelørdag:Jeg sitter her og tar det litt med ro, har kjempevondt i muskulaturen i dag og kjenner at det er godt å bare komme sent i gang. Så da blir det kos med kaffe og nett før jeg drar på jobb. Tenk å kunne innlede dagen med så fin oppdekning. Det har ikke jeg gjort, men det er lov å drømme seg bort, det er gratis.

Ha en flott dag alle fine.

Klem fra Wenche

Rapport fra Pus

Mjaauuuuuu.......her kommer en liten rapport om livet i drømmedalen, sett fra en firbent sitt ståsted......

Jeg ligger alltid med Mor og Far i senga om natta, der har jeg fått mitt eget teppe som er brettet opp litt, slik at jeg ligger lunt og godt. Jeg må alltid finne musa mi og ha den med til sengs, jeg roper liksom på den, og når jeg finner den og bærer den opp trappa, kan Mor og Far være sikre på at det er den jeg kommer med, jeg forteller dem akkurat det på min måte.Det hender Mor legger seg på tvers i senga og koser med meg, hun får visst ikke sove alltid. Da er jeg god og ha, maler jeg litt blir hun trøtt sier hun.

Vekkerklokkene ringer ca seks, og da vet jeg at jeg kan forlate teppet i kroken og legge meg oppå Mor. Det er så godt å slumre litt......jeg roper som regel litt på dem for å forsikre meg om at begge er til stede. Det er det jeg liker aller best.

Jeg skal som regel ut en tur om morgenen, men må se an været. Jeg sitter lenge og vurderer om jeg skal ut eller ikke, men hopper til slutt ned fra gangen og ut på bakken, du skjønner, jeg liker ikke metalltrapper......hullete er de og.

Når jeg skal inn, sitter jeg som regel på fuglebrettet utenfor det ene kjøkkenvinduet. Hvordan jeg kommer meg dit har ikke Mor og Far skjønt enda, jeg har mine metoder, hihi. Jeg vil jo inn og spise må vite. Det hender jeg klorer på døra til spisskammerset, fordi jeg vet at der er mat, eller kattegodteri. Alt ettersom, Mor og far forstår iallefall at jeg vil ha noe.....og det kan jo hende jeg er heldig å får kattegodteri. Hmmm, best å sitte da, når Mor sier at jeg skal gjøre det.

Ellers tilbringer jeg dagen mye med å sove.......gjerne innledet med å ligge mellom Mor og PC'en og "dusse" slik jeg gjorde som kattunge, mmmmm, det er da slettes ikke verst å ha det slik........

Tja, det var i grunnen det hele.....Mjaaaauuuuuuuu

Morsdagstips fra Nille

Sakser tekst og bilder fra siste innlegget på Nille-bloggen, ønske ønske:

Overrask mor på morsdagen!

Tenk så hyggelig det er å overraske mor med hyggelig start på dagen.
  • La mor sove lenge - gjerne så lenge hun vil.
  • I mellomtiden har far og barn stått opp, og satt igang forberedelsene til resten av dagen. Kaffen er satt på. 
  • Kanskje kan man lage en liten kake-overraskelse til mor, eller hva med rykende ferske og hjemmelagede rundstykker? 
  • Dekke bordet - og gjør alt klart, slik at når mor står opp er det bare å sette seg til rette og meske seg i oppdekkingen og oppvartingen. 
  • I forkant har det blitt handlet inne en hyggelig overraskelse til mor - en morsdagsgave. 
  • Barna har skrevet og tegnet hjemmelagede kort. Kanskje til og med morsdagsgave er hjemmelaget. 
  • Når frokosten er inntatt, kan mor sette seg til rette i godtstolen og bare fortsette å nyte oppvartingen, for denne dagen står i hennes tegn - det er mors tid til å bli hedret.

Det skal ikke så mye til - for at man skal hedre det kjæreste vi har!


 

 

Februar måned

Vi er i startgropa på årets andre måned, og det skjer veldig mye spennende her hos oss her i dalen.

Førstkommende søndag er det morsdag og Fastelavn, og mammahjertet håper hun får litt oppmerksomhet iallefall, det er nå engang slik at hjemme så feiret vi dette hvert år, så den tradisjonen har jeg holdt på. Og så er jo ikke min mamma mer, så da blir det fokus på egen rolle, samt selvfølgelig på svigermors. Så da blir det nok feiring både hjemme og kanskje blir det en tur til svigermor som ikke bor allverdens langt unna.


12. februar fyller min kjære morfar 99 år. Tenk å kunne holde seg så frisk og rask som han, ojoj! Og siden han da er den eneste som lever av generasjoner før oss og barna, så er det viktig å feire han.

14. februar er det Valentines-dagen, og den må selvfølgelig feires, jeg synes det er så utrolig hyggelig å kunne gi hverandre ekstra oppmerksomhet.17. februar fyller min kjære 60 år, og 22. februar fyller svigermor 84 år. Det vil bli feiret litt selvfølgelig, selv om nok min kjæres runde tall kommer litt i skyggen av at vi gir hverandre vårt ja i Sollia kirke 23. februar, nesten akkurat på dagen 30 år etter at vi ga hveranndre vårt ja på fjelltoppen Pika 26.2.1983.


Alle disse begivenhetene kommer vi selvfølgelig tilbake til, med utførlig dokumentasjon, bilder og alt det som tenkes kan.

Ha en riktig god februar alle fine.