Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 5. februar 2013

Rapport fra Pus

Mjaauuuuuu.......her kommer en liten rapport om livet i drømmedalen, sett fra en firbent sitt ståsted......

Jeg ligger alltid med Mor og Far i senga om natta, der har jeg fått mitt eget teppe som er brettet opp litt, slik at jeg ligger lunt og godt. Jeg må alltid finne musa mi og ha den med til sengs, jeg roper liksom på den, og når jeg finner den og bærer den opp trappa, kan Mor og Far være sikre på at det er den jeg kommer med, jeg forteller dem akkurat det på min måte.Det hender Mor legger seg på tvers i senga og koser med meg, hun får visst ikke sove alltid. Da er jeg god og ha, maler jeg litt blir hun trøtt sier hun.

Vekkerklokkene ringer ca seks, og da vet jeg at jeg kan forlate teppet i kroken og legge meg oppå Mor. Det er så godt å slumre litt......jeg roper som regel litt på dem for å forsikre meg om at begge er til stede. Det er det jeg liker aller best.

Jeg skal som regel ut en tur om morgenen, men må se an været. Jeg sitter lenge og vurderer om jeg skal ut eller ikke, men hopper til slutt ned fra gangen og ut på bakken, du skjønner, jeg liker ikke metalltrapper......hullete er de og.

Når jeg skal inn, sitter jeg som regel på fuglebrettet utenfor det ene kjøkkenvinduet. Hvordan jeg kommer meg dit har ikke Mor og Far skjønt enda, jeg har mine metoder, hihi. Jeg vil jo inn og spise må vite. Det hender jeg klorer på døra til spisskammerset, fordi jeg vet at der er mat, eller kattegodteri. Alt ettersom, Mor og far forstår iallefall at jeg vil ha noe.....og det kan jo hende jeg er heldig å får kattegodteri. Hmmm, best å sitte da, når Mor sier at jeg skal gjøre det.

Ellers tilbringer jeg dagen mye med å sove.......gjerne innledet med å ligge mellom Mor og PC'en og "dusse" slik jeg gjorde som kattunge, mmmmm, det er da slettes ikke verst å ha det slik........

Tja, det var i grunnen det hele.....Mjaaaauuuuuuuu

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar