Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 8. november 2013

Grenseland

Plutselig kjenner jeg at jeg er blitt flinkere til å bedrive grensesetting. Og høre på kroppen min når den sier at jeg har fått nok.

Jeg skulle vært med på fotokurs i kveld, noe jeg hadde veldig lyst til. Men etter middag hos svigers og en handletur på butikken, så kjente jeg at det sa stopp når vi kjørte hjem.

Jeg tok hensyn til det, og har sittet og sett på film med sønnen med fredagspils og knask istedenfor. Megakoselig kvalitetstid, og dessuten avslapning for en fredagssliten kropp.

Jeg har egentlig ikke gjort noe anstrengende i dag sånn normalt sett, men det er kanskje slik at ting ikke er helt topp da.

Jeg hører bare på kroppen min jeg, rett og slett.