Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 1. mars 2013

Vi som går kjøkkenveien

Da slo det meg at tanker om oppussing av kjøkken kan begynne å komme til overflaten i hodet mitt. Vi bor på landet, og tanker om et kjøkken i landlig stil, helst med autentiske innslag av nostalgi har satt seg fast.

Jeg ønsker meg:

- kjøkkenøy
- tette igjen et vindu (?)
- overskap på så mange steder som mulig
- skap uten skrådører
- kjøkkenvifte
- gjøre noe med utgang til en lufteveranda utenfor kjøkkenet
- male skapdører og skuffer (bruke det som er)
- kan det gamle kjøkkenbordet brukes til kjøkkenøy tro?

image
Dette bildet er funnet på http://lisbethfalling.wordpress.com/tag/kj%C3%B8kken
Søtt......

Heldigvis kjenner jeg en super interiøskonsulent som skal få i oppdrag å komme med råd.

Super dag fra


WenChe

Lørdagsmorgen


Allerede lørdag, men heldigvis mye igjen av helgen. Rastløsheten sitter i kroppen, den kommer sigende med vårsola, med ønske om å ordne det fint rundt seg. Har en hel eske med småtteri og planter som skal få plass i sitt nye hjem. Godt å ha noe pent å hvile øynene på. Så alle fiiiine, få dagen på plass i hjertet, og gjør noe godt med den. Ønsker alle en flott lørdag med masse godt i vente. ♥-klemmer.

Bilder kommer.

Klemmer fra

WenChe