Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 30. januar 2014

Møt Akiane Kramaric

 Jeg kom over en eksepsjonell kunstner på Facebook i dag, fantastisk, se på dette.

Alle bildene er hentet fra Pinterest.
Akiane Kramarik ble født 9 juli 1994, i Mount Morris, Illinois, med litauisk mor og amerikansk far..
Hun er selvlært. Hun sier at Gud talte til henne da hun var tre år gammel, og oppmuntret henne til å male og tegne sine visjoner.  Hennes foreldre var ateister på den tiden medn konverterte til kristendommen på grunn av datterens malerier og visjoner. Kramarik begynte å tegne i en alder av fire, male i en alder av seks, og skrive dikt i en alder av sju. Hennes første fullførte selvportrett ble solgt for kr 10.000. Ifølge Kramarik, er hennes kunst inspirert av hennes visjoner om himmelen, og hennes personlige forbindelse med Gud. Hun skildrer livet, landskapet, og folk.
Til dags dato har hun over 200 publiserte kunstverk, 800 litterære kreasjoner og publiserte to bestselgende bøker.

The beauty you see in me is a reflection of you
Jeg unner alle et godt liv, og at det er viktig å få fram det beste i andre og hverandre.

I dag har jeg hatt gleden av å kunne konstatere at en magefølelse jeg har hatt veldig lenge, har slått til. Kjærligheten lenge leve!!

I kjærlighetens lys ser jeg min egen mann, og takker for at vi har det bra. Og i kjærlighetens lys unner jeg alle å få oppleve dette underet.

For en fantastisk melding vi fikk i dag. Vi gleder oss sammen med dere som nå har funnet deres kjærlighet.