Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 1. juli 2013

God kveld i stugu!

Hei alle sammen, da er mandagen snart et minne den også. Vi kom fra Oslo i natt, og nå er det så hyggelig å ha sønnen på feriebesøk. Og du verden for en flott og lattermild samtale vi hadde i bilen i går.  Dagen har ellers vært brukt til en legetime, og deretter dro jeg på jobb. Hjernen jobber fælt om dagen, for tiden er det mest toner som svirrer i hodet, synger dem inn på mobiltelefonen, slik at jeg har en mulighet til å både lære dem, og videreformidle dem til andre aktuelle personer. I dag dukket det også opp notis om et gratiskurs i akrylmaling, og det har jeg fått en anledning til å være med på. DET gleder jeg meg til. Ellers har jeg det bra for tida, takket være en nydelig fysioterapeut som gjør mye mer enn å massere, og det er så utrolig herlig, kjenner at kroppen gir slipp på alt oppsamlet grums som ligger i kroppen. Så bedre og bedre dag for dag er et sant ord i dette tilfellet.

Vel, det var dagens ganske detaljerte statusoppdatering, håper dere alle har hatt en finfin mandag, slik at dagen har vært god for de fleste av dere. Ønsker dere en fin mandagskveld videre, og sender klemmer til hver og en. 
Bilde: Hei alle sammen, da er mandagen snart et minne den også. Vi kom fra Oslo i natt, og nå er det så hyggelig å ha sønnen på feriebesøk. Og du verden for en flott og lattermild samtale vi hadde i bilen i går. :-) Dagen har ellers vært brukt til en legetime, og deretter dro jeg på jobb. Hjernen jobber fælt om dagen, for tiden er det mest toner som svirrer i hodet, synger dem inn på mobiltelefonen, slik at jeg har en mulighet til å både lære dem, og videreformidle dem til andre aktuelle personer. I dag dukket det også opp notis om et gratiskurs i akrylmaling, og det har jeg fått en anledning til å være med på. DET gleder jeg meg til. Ellers har jeg det bra for tida, takket være en nydelig fysioterapeut som gjør mye mer enn å massere, og det er så utrolig herlig, kjenner at kroppen gir slipp på alt oppsamlet grums som ligger i kroppen. Så bedre og bedre dag for dag er et sant ord i dette tilfellet. 

Vel, det var dagens ganske detaljerte statusoppdatering, håper dere alle har hatt en finfin mandag, slik at dagen har vært god for de fleste av dere. Ønsker dere en fin mandagskveld videre, og sender klemmer til hver og en. <3