Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

fredag 11. januar 2013

Det går mot vår....iallefall i mitt hode

Da er jula over, det blir lysere dager, og det er deilig å tenke på at det snart er vår......inne er iallefall fargene byttet ut.


Dette siste bildet er av en del av en gammel vinkelsag, som jeg har hengt opp og bruker som hylle. Fantastisk vakKer med gamle rustne jernbeslag, gir den plass til noen lysestaker og engler.

Et lite tilbakeblikk på jula

Hei alle fine!

Her kommer et lite bildegalleri fra julen 2012. Fotoapparatet mitt hadde nemlig klart å snike seg vekk en liten stund (les: jeg hadde somlet det bort), og dermed har jeg ikke fått lagt bildene over på PC'en.

Ordentlig juletre, jo, utbrøt datteren da hun kom på besøk.