Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 10. september 2012

Noen små anbefalinger

Selv om vi bor i en dal, farter vi gjerne ut derfra iblant, Mat må til under våre små reiser og jeg har lyst til å komme med små lyspunkter av gode opplevelser her. Kanskje kommer det av og til også en liten konstruktiv klage......

Først ut i dag er Løten Nærstasjon og Landhandleri, hvor vi stoppet og drakk kaffe på vei nedover til Tønsberg, med nydelig kaffe og en alldeles himmelsk kake.......Omgivelsene er den gamle stasjonsbygningen i Løten, gjenoppstått som serveringssted med gammelt interiør, med salgsutstilling av kunst på veggene og med underholdning titt og ofte.......


Vi stoppet også på Statoil Lier E18 på Kjellstad utenfor Drammen, hvor vi fylte bensin og trengte nye vindusviskere, En hyggelig mann kom bort og lurte på om vi fant det vi trengte, der vi stod og klødde oss litt i hodet blant alle ulike typer (det var ikke få),,,,,,han fant fram riktig, og gikk ut og satte dem på for oss. Jeg holdt på å ramle i bakken, det er mange år siden jeg opplevde maken. Som regel står en person (som sikkert er god på å selge pølser) og spør om jeg ikke kan sjekke intruksjonsboka (grrrrrrr).


Til slutt går vår anbefaling til Marche Holmestrand, hvor vi nøt meget god middag og etterfølgende kaffe. Fjellørreten smakte utrolig godt.


Takk for en hyggelig tur!