Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 27. desember 2012

3. juledags kveld

Nå sier jeg en riktig god natt og drar sporenstreks til date med dyna, det begynner å haste kjenner jeg. Her skal soves og lades til en ny dag, som omfatter en par tre aktiviteter.........:-)

Jeg skal komme nærmere tilbake til det litt senere.....

Bilde: En riktig god natt ønskes dere, mine venner, drar sporenstreks til date med dyna, det begynner å haste. Her skal soves og lades til en ny dag, som omfatter en par tre aktiviteter.........:-)

Happy new Day....Dette bildet inspirerte meg til å skrive neste blogginnlegg......

Det er en lykkelig ny dag, det er juleferie, jeg er omgitt av mine kjære.......og stort sett går dagene med til slaraffenliv og stille stunder. Det er lykkelige øyeblikk, og oppladning til nytt år.

Teksten på bildet sier meg at vi ikke skal utsette dagens lykke til neste år, vi kan starte med en gang.....se de små tingene i dagen i dag. Vi skal selvfølgelig ha mål og forsetter for neste år også, men dagen i dag bærer tiden av sted, det er øyeblikkene som er selve livet.

2012 har vært et år preget av opp- og nedturer, jeg har kjørt berg- og dalbane gjennom store deler av året, men har da faktisk fått ende på det gamle, en jobb som brente meg helt ut, og en flytteprosess som tok både tid og krefter. Jeg brukte noen uker på å komme til hektene, men heldigvis har jeg funnet meg selv og kommet på plass nå. Jeg kjenner at energiene er utrolig gode....og jeg seiler inn i et spennende 2013.

Det blir både bok- og CD-utgivelse neste år, det er to prosjekter jeg har tenkt på i mange år, men det er vel først nå det er modent nok. Forlaget har sagt ja til mitt manus, jeg gleder meg til å jobbe med oppdrag som følger med en bokutgivelse. Da forble det altså ikke bare en drøm.......

CD-prosjektet er også spennende i og med at vi har hatt samarbeidsmøte og kommet i gang med arrangement........arbeidstittel blir Vaken og ventande, eller Vakjin og ventende.....det blir moderert til aktuell dialekt har vi funnet ut......

Og så skal jeg gjennom mitt livs rolle, nemlig å på nytt bli kona til min store kjærlighet. Regien er under kontroll, det er vår dag, og vi som har kontrollen.

Imens skal jeg kjenne hverdagslykken boble når jeg har små og store prosjekter på gang.

Ønsker alle en lykkelig ny dag, og et lykkelig 2013.