Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 7. november 2013

2 uker

De siste 2 ukene har jeg benyttet til å overføre gode vaner fra Rauland inn i hverdagslivet her. Jeg har slappet av og hvilt, og kjent på hva som skal gjøres framover.

Det har skjedd litt også selvfølgelig.....

Diktboka er nå til trykking og jeg skal begynne å promotere den. I første omgang er det Østerdalen som blir aktuelt område, og jeg må si jeg gleder meg vanvittig til å gjøre denne jobben. Lanseringer, signeringer, opplesninger og kontakt med leserne vil være en kjempehyggelig del av jobben.


Mer om dette kommer litt senere. 

Ellers jobber vi i Corvus Corax med julekonsert i desember, samt bispevisitas neste uke. Biskop Solveig Fiske kommer til Sollia kirke, og koret skal synge. Litt solosang blir det også plass til. I dag har alle mennene (2 menn + 1 dame) vært hjemme her og hatt gjennomgang og stemmeøving. To nyttige timer.

Så det er nok å jobbe med. 

Ellers er det snart helg igjen, da blir det fredagskos.

Mye å glede seg over.