Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

tirsdag 18. juni 2013

Gratulerer med dagen kjære datter

I dag, for 22 år siden, kom den aller nydeligste datteren til verden. Nøyaktig kl 11.20 på formiddagen meldte du sin ankomst. Når jeg fikk deg i armene mine, var jeg verdens lykkeligste mamma. Og den dag   i dag er jeg kjempestolt over den du har blitt.

Du har opplevd mye og kanskje blitt langt mer voksen enn mange andre på din alder. Men den styrken som har vokst ut av dette er enorm. Du setter ord på det du opplever, har dine meningers mot når det gjelder, og har mer enn noen andre jeg kjenner vært både i positive og negative settinger, fulle av lærdom i livets irrganger.

Så gratulerer kjære jenta mi med dagen i dag. du har vel fortjent en blomsterbukett.