Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 5. april 2015

Slutt på ferien...

...eller snart iallefall.....

Denne påsken har vært rolig......og bortsett fra besøk noen av dagene er det bare oss og to av sønnene som har vært her. Et par ganger har vi vært hjelpere på basar, ellers har ferien vært en lang hvile, og jeg har sovet når jeg har vært trøtt, som betyr at døgnrytmen må snus tilbake når hverdagen begynner. Skjønt hverdag og hverdag, har jo to flotte korturer å se fram mot, allerede neste tirsdag setter vi kurs mot Aberdeen.

I dag er vi bedt på middag til svigers, og det blir koselig.

I dag har jeg tenkt litt på min egen familie, både mamma og pappa kunne vært her blant oss, de hadde nærmet seg 80, men det hadde ikke vært noen spesielt høy alder om de hadde fått vært friske. Ikke har jeg søsken heller, så det er på en måte litt ensomt.


Jeg får dessverre ikke den tiden tilbake, og må bare ta vare på de gode minnene.

Bilderesultat for memories

Musikken

Bilderesultat for the music

Ordene
Bilderesultat for the words
Fortellingene

Bilderesultat for the stories

Og kjærligheten

Bilderesultat for the love