Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 1. september 2013

Mandag, ny uke og gjennomføring av planer

En riktig god mandag alle sammen,

denne uka er det tid for å gjennomføre en del planer, eller rettere sagt, starte gjennomføringen av en del planer.

Nå er Livsgledestedet i gang med 3 prosjekter, og en presentasjon av disse vil bli lagt ut på bloggen Livsgledestedet - butikken i dalen.

I dag er det kontordag, for å få oversikt over det som skal gjøres, både på jobb og privat.

Ønsker alle sammen en finfin høstdag og en flott kommende, ny, blank og skinnende uke.


Uro i natten

Tror det strømmer på med litt mye å tenke på igjen. Nå er det bare av det positive slaget, men det har lett for å bli urolig når det baller på seg for mye. Så natten har vært preget av å sove og våkne om hverandre. Jeg har lagt meg på tvers med hodet mot katten, for å få ro....det førte til at jeg sovnet, men våknet etter en stund. Jeg har prøvd teknikkene jeg bruker hos fysioterapeuten ved å la stresset strømme ut i kroppen og "forsvinne", og jeg sovnet ja, men våknet da også.

I morgen blir det kontordag for å få sortert ut det som ligger der. Det blir godt.

"Fall seven times, stand up eight!"