Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

onsdag 11. september 2013

Etterlate meg noe fintDet fine i dag er rett og slett at jeg har avlyst alle avtaler og prioritert meg selv. Det trengtes faktisk og jeg har da fått gjort kontorarbeidet jeg hang sånn etter med.

Og så venter jeg på min kjære, vi skal spise sammen og ha resten av kvelden sammen. Det blir nydelig godt. Sofakroken neste.......

Ha en fin lillelørdagskveld alle fine.

Skjæringspunkt

Dagen i dag tilbringes fremdeles i søvnig tilstand, og jeg slites mellom å bare sove og på den andre siden gjøre dagen virksom. Skal jeg late som om jeg er opplagt og se om hjernen tror på det?Kanskje kaffe hjelper?


Prøver meg fram litt og ser an......MÅ få begynt på kontorarbed her..... rett og slett......