Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

søndag 29. september 2013

Mestring

terskelen for å føle mestring er ganske lav her i Rauland.

Jeg må si jeg allerede har nådd mål som jeg overhodet ikke hadde trodd jeg skulle klare. De lå til og med så langt inne i hukommelsen at jeg ikke kom på at de var der en gang.

Det er ikke sånne store, flotte ting som å sykle Birken eller lignende, men det er de små stegene framover som er det jeg ønsker akkurat nå.

Bl a har jeg hatt nesa under vann uten å holde meg for nesa, det er faktisk ganske viktig når jeg skal svømme, slik at nakken min ikke overbelastes.

Jeg har klatret/gått ned en bratt skråning, riktignok gikk det megasakte, men jeg kom ned, og hadde ikke tanke for at jeg hadde høydeskrekk en gang. Opp kom jeg også, med mange pustepauser, men det gikk, og når jeg kom på flatmark var jeg ikke andpusten heller.

Og det blir mange flere slike muligheter tror jeg.

Opplevelser i Rauland


Prøver å få med meg både natur og kultur her i Rauland.

Lørdag ettermiddag var det åpning av Høstutstillingen 2013 på Galleri Straume i Øyfjell.

Foto: Wenche Myrvang Tangen


Hovedutstiller er Enok Gjermundsen fra Skien, som maler flotte og detaljrike naturbilder:

Høstutstilling 2013

Her er et eksempel. Bildet er lånt fra hjemmesiden til Galleri Straume.

Tone Jorunn Tveito sang så vakkert.
Foto: Wenche Myrvang Tangen
De tre bildene over er tatt i området rundt AiR, det er jo denne utsikten vi er vitner til hver dag, men selvfølgelig ikke alltid i så fin høstsol som her.

Her er bilder fra søndagens fisketur.....fisk ble det og, ved Bitdalsvatnet

Fra Bitdalsvatnet. Foto: Wenche Myrvang Tangen

Bratt sti ned, og opp att. Men vi klarte det. Foto: Wenche Myrvang Tangen

Stien i skogen. Foto: Wenche Myrvang Tangen