Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 13. desember 2012

Ettermiddag 12.12.12

I går var jeg ansatt som bud i kakebringertjenesten. Min tilkommende svigerinne hadde sendt med hjemmebakte lefser, og hjemmebakt sirupstynnkake til noen av sine på mitt hjemsted, og siden jeg da skulle dit, ble jeg ansatt tvert. I så måte hadde jeg mye å bære på, pakket i alle slags mulige dertil egnede remedier. Min kjære venninne, min Storesøs, forbarmet seg over meg, hun jobber jo i samme by som meg, og så passet det seg slik at vi sluttet samtidig på jobb. Hvorpå hun plukket meg opp og foreslo mat. Det sa jeg alledeles ikke nei til, men det vi trodde var en pizzasjappe, viste seg å nylig være omgjort til sushibar. Litt skeptiske som folkeslaget herover vanligvis er, ba vi om innbakt svinekjøtt i sursøt saus, og jeg må si at den smakte fortreffelig. Anbefales.

Sjekk her om dere har lyst på en rask matbit til en rimelig penge.Ellers vil jeg også anbefale svigerinnens hjemmebakst, sjekk her.

Bilde av "Prestboligen" foto BB

Alt i alt en herlig avveksling. :-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar