Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 13. desember 2012

Livet i arkivet

For tiden gjør jeg akkurat dette, lever livet i arkivet. Jeg jobber nemlig i et engasjement som arkivar for å få masse, og da mener jeg masse dokumenter skannet inn i et elektronisk saksarkiv.

Mye kan gå galt i et finslepet maskineri, med dataprogrammer som ikke virker, eller noe så enkelt som en liten stift som skaper skjær i sjøen for overømfintlige skannere.

Og så er det papirer, ofte gamle sådanne, som skal sorteres.....er det noen som tror jeg blir lei papirer en gang ut mot neste sommer da engasjementet er slutt......tror jeg kommer til å bli en ivrig bruker av kommunens papirrenovasjonssystem........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar