Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

mandag 16. desember 2013

3G Turbo

Vi har sånn helt uten videre fått internett med turbofart. Å for en glede. Etter ett år med 2 G hvor vi bl a ikke har kunnet sett filmsnutter en gang, har vi vært frustrerte mer enn en gang, det kan jeg love.

Og rett etter at vi hadde fått denne herligheten, så hørte vi jammen at det gikk an å anskaffe seg en duppedings som vi kunne bruke samme simkort i, og som rommet inntil 5 brukere.

Denne har kommet i hus, og akkurat nå sitter vi 3 brukere på nett her, og nettet har en hastighet som noen og enhver kan misunne oss. Dette takket være Telenor sin trådløse router. Vi har nemlig fått 3 G turbo-hastighet her nå......tjohoi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar