Velkommen

Velkommen - og takk for at du stakk innom. Her rår det positive (og av og til det som er vanskelig). Jeg har tanker om så mye, men mest om alt som skaper glede i sjel og sinn, de optimistiske, lyse tankene, som mange ganger har reddet meg fra å gå under. Ikke tro at jeg bare har opplevd medgang, men jeg har snudd motgangen til lærdom. Det er på en måte den som har gjort meg til den jeg er. Ellers blir det vakre omgivelser, godord til familie og venner og alt som ellers forskjønner livet.

torsdag 26. februar 2015

Swing it magister!

At humør og følelser svinger, ja det er en kjent sak i mitt hode.

I forrige innlegg klaget jeg over manglende kommunikasjon med mannen. Men i går kveld løsnet det. For det første så tok min kjære initiativ helt av seg selv, og han hadde disket opp med te og litt å bite i når jeg kom hjem sent i går kveld. Dette sammen med klemmer og kjærtegn, bidro til at stemningen snudde helt om.

For det er jo en kjensgjerning at jeg vet at ting snur, og jeg vet at jeg er mer åpen når jeg blir møtt med god kommunikasjon.

Gratulerer til oss i dag med 32 (minus 30) års bryllupsdag. I dag er det 30 år siden vi giftet oss første gang. Det ble et langt opphold før vi giftet oss igjen, Men vi kan alltids benytte alle anledninger til å feire kjærligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar